Erkende Pga Golfschool

De eerste stap van het 9 stappenplan om uw permissie te halen.

100% Speelgarantie!

InformatieAanmelden

Kwaliteit Golflessen

 
Golflessenbrabant.nl heeft het Pga Holland keurmerk, dit betekend dat de kwaliteit van golflessen en cursussen voldoen aan de richtlijnen van de PGA. Niet elke golfschool heeft het keurmerk dit wordt exclusief uitgegeven door de Nederlandse Pga. Dit betekend voor u als golfer dat u verzekerd bent van professionele golflessen. Wij zijn trots dat onze golfschool voldoet aan alle eisen van de PGA. Onze professionals hebben allemaal de A-status en hebben allemaal in het verleden op de Nederlandse Pga Tour gespeeld.

Ook verplichten wij onze professionals om cursussen en seminars te volgen via de Nederlandse Pga om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op technisch en mentaal vlak. Jaarlijks reizen zij ook af naar Amerika om daar seminars bij te wonen van top coaches die meerdere tour spelers begeleiden. Ook coachen wij meerdere jeugd talenten die op het punt staan om door te breken.

Pga Holland (professional Golfers Associatie Holland) is de organisatie van playing en teaching professionals. Pga Holland staat bekend in Europa als een van de beste opleiders tot teaching professionals. U kunt een erkende Pga Golfschool erkennen door het keurmerk aan de rechterkant.

Golflessenbrabant.nl geeft les aan beginnende en ervaren spelers. Bij ons kunt u een cursus volgen om uw baanpermissie of handicap 54 te halen of golflessen nemen om aan uw golftechniek te werken. Ook kunnen wij uw swing analyseren met flightscope systeem.
Meer informatie over de golflessen kunt u aanvragen via het contact formulier of telefoon.

pga golfschool
golflessen brabant

Erkende PGA Academy

Golflessen & Cursussen van ervaren PGA Professionals

info@golflessenbrabant.nl

Tel: 030-3200161

 

Cursussen

Kennismakingsles
Baanpermissie in 1 dag
Handicap 54 2-daagse
Losse golflessen
Los Handicap 54 examen
Theorie les